onsdag, mars 09, 2005

Onsdag, bra offpiste

Da er foerste dag unnagjort. Det viste seg at det var litt mindre sne her enn det www.snow-forecast.com hadde predikert. Har ikke snedd her siden 22 februar. :(

Vi begynte tidlig med et par carving drag ned fra Attelas 08:30. Veldig bra forhold i loypene. Saa en tur ned til Tortin via Attelas igjen. Opp til Mont fort og efter en del overtalelse klarte jeg aa faa Tor Erik med paa et forsok paa baksiden. Paa det bratteste klarte jeg aa miste en ski som forsvant 400m nedover fjellsiden foer den stoppet. Tabbe. Klarte aa kjoere ned paa en ski, men det kan ikke anbefales akkurat her. Resten var varierende med en god del deilig pudder, men litt oppkjort var det jo. Vi kom oss ned til Siviez og tok gondolen opp til mellomstasjonen paa Mont Fort.

Stairways to heaven var neste oekt. En 15 minutters klatretur gjorde oss noe anpustne men turen ned paa andre siden var bra. Siden lunch, litt taake og en ny tur til toppen av Mont fort og en non stop tur ned kuleloypen til Tortin. Herlig, men vi begynte aa kjenne det naa. Taaken var kommet da vi kom tilbake mot Verbier og vi tok et par drag foer vi satte turen hjemover.

Etter litt research paa internet har vi bestemt oss for aa kjore her i morgen og saa ta en dagstur til Champery, der har det nettopp kommet en del nysne. Er det bra der booker vi ut og drar dit. Videre plan er en tur til Chamonix pa Sondag.

Vel, nok om dette. Vi koser oss og naa er det paa tide a forsette afterskiseansen.