lørdag, mars 10, 2007

Baksiden, sol og pudder

Spiste middag paa Garbo igaar med familien til Timo som hadde vaerten ukes tid, noe som skal ha vaert den beste uken i hele aar rent vaer og foeremessig. Overraskende bra mat, vi skulle egentlig spise Sushi i sushibaren i samme bygg, men der var det fullt. Tuna sashimi med kaviar som nesten smakte som russisk, men som ikke kan ha vaert det grunnet lav pris. Skrei til hovedrett. Absinthe sorbet og laubaeris til dessert.

Tidlig opp idag, vaaknet av maakebilen som kjoerte forbi, fin vekkerklokke. Det snedde i natt, akkurat som Snow Forecast
hadde forutsagt. Taaken laa tett over Verbier, men det det var meldt sol.

Ventet paa heisen da den aapnet 08:30, og det var foeltes ikke saa dumt da kabinen steg opp av taaken og opp i solen. Foerst ut i pudderet, kjoerte et par drag i preppede loyper med 5 cm nysne paa toppen av det velpreppede underlaget. Fantasisk. Dro saa ned mot Tortin i straalende sol og masse pudder. Opp et par ganger med kabinen, saa opp til Col de Gentianes og Mont Fort. Dro ned fra toppen paa baksiden, her var det 20cm nysne og sol. Hadde vel det som maa ha vaert beste tur her paa svaert lenge. Sneen var toerr og fin. Denne ene turen var vaert turen ned hit alene.

Opp til Lac de Vaux og ned til Tortin et par ganger til, opp til Col de Gentianes nok en gang, ned i pudder mot Cabane de Mont fort, kjapp lunsj.

Saa tok jeg rundturen jeg tok i gaar fra La Chaux - Attlas 2 - La Chaux, hele aatte ganger, stadig mer pudder og stadig i straalende solskinn.

Er naa akkurat passe moer, imorgen er det ogsaa meldt fint vaer.

I kveld, middag paa Rosalp. Dom foelger.