torsdag, januar 22, 2009

Just in time

Vi dro passe tidlig fra Oslo torsdag morgen og ankom Verbier 14:45. I utgangspunktet hadde vi vel ingen ambisjoner om skikjøring, men strålende sol og 30 cm med pudder avgjorde saken.

Vi var i heisen opp mot Ruinettes 15:10 i strålende sol efter ultrarask utapkking og ditto alpinpåkledning. Den lille gondolen opp til Mont Geleé gikk til alt overmål og vi kastet oss på. Fin kjøring i pudder ned mot la Chaux. Litt stram linje mot høyre gjorde ikke godt for ski, men pudderet nedenfor var verdt bryet.

Fantastisk kjøring i dypt pudder, dog rakk vi ikke mange turene. En veldig bra åpning. Et lite tips, om man kommer sent og skal kjøre et par tre dager, skikortet er gratis på tampen av dagen.

Det er alltid godt å komme tilbake til Verbier, vi hadde en fantastisk tur i Desmber med mer sne enn det har vært her på 15 år. Om vi er heldige får vi like bra off piste denne gangen.

Det er meldt store mengder sne de neste dagene men sol Søndag. Vi får se hva vi får. Uansett veldig bra å være tilbake i Verbier.