søndag, februar 26, 2006

Sol i Verbier

Vi spiste tidlig frokost og kunne konstatere at solen var kommet frem og lyste opp fjellene i vest. Det saa ut til aa blie en straalende dag. Hotellet ligger litt vel avsides til, helt i bunnen av Verbier, og vi tok bussen opp til Medran. Heiskortene tok noe tid aa prokurere, neste gang kjoeper vi paa internett (har man Swatch med skipass, er det enkelt). Vaar apprentice var litt efter oss i loeypa, han var optatt med aa kjoepe ny skibukse, den gamle hadde revnet i lopet av de siste par dager, uten tvil skyltes dette hoey aktivitet de siste dager. Vi tok et carving drag ned de nypreparerte loypene og moettes pa les Ruinettes. Nok et drag og saa bar det opp til Mont Fort.

Vaeret var helt fantastisk, sol og pudder, vi dro ned baksiden av Mont Fort, dog hadde Peer Timo et dramatisk fall paa toppen i utgangen. Han kjoerte inn i en skavl paa det bratteste, mistet en ski, og raste 30 meter nedover paa ryggen. Tomas bisto i skiberging og efter litt plunder var vi paa vei. Stoppet kort paa flaten nedenfor og moette en svenske som tok bilde av trioen. Vi hadde en helt vanvittig bra tur ned med masse uployd pudder. Da vi kom oss opp til Tortin efter nedturen viste det seg at gondolen var ute av service og vi tok egget opp til Lac de Vaux, og satte kursen mot Chez Dany. Klokken var blitt to foer vi kom dit. Efter en bra lunsj med viande seche, salat, suppe og ostefondue og et par oel, ankom vi Verbier klokken tre. PT og Tomas var litt slitene og maatte gi seg, puddinger, selv tok jeg en ny tur til toppen av Atelas og fikk en straalende tur ned, med full guffe paa Ipoden.

Naa paa pub Mont Fort. Her hadde finner og svensker intatt puben og bivaanet finalen i Ishockey OL, for et leven. Naa er det paa tide aa joine de andre.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Heldiggriser..........

Strandet skibum i gamlelandet

27/2/06 11:47  

Legg inn en kommentar

<< Home